Vineriet

Afstilkning af druer

Afstilkning af druer

Vineriet blev bygget fra efteråret 2010 og var klar til høsten i 2011.

Vineriet består af et produktionslokale, et gæringsrum, et lokale med reoler til den færdige vin samt et rum til opbevaring af produktionsudstyr og redskaber.

Efter den store høst i 2018, blev vineriet suppleret med 5 stk. egetræsfade til fadlagring af de bedste vine og til portvin.

På billedet afstilkes de nyplukkede druer inden druemosten kommes i tanke til den første gæringsproces.

Kommentarer

Jørn Rørholm

Hej Lars

05.08.2015 16:55

Nej, der ligger ingen tegninger. Vi har bygget en lade/stald om til vineri, hvor vi har et produktionsrum, et gæringsrum, et depotrum og en vinkælder.

Du er meget velkommen til at besøge os

Lars Dubert

05.08.2015 14:47

Hej Fjeldby Vingård
Ligger der nogle tegninger over hvordan jeres vingård er blevet indrettet?. Eller kender I et sted hvor man kan finde sådanne tegninger?
Jeg overvejer at bygge selv.

Seneste kommentarer

24.02 | 19:26

Mojn Simon. Alle kan melde sig ind i FDV, så der er ikke nogle betingelser. Du kan bruge dette link: https://vinavl.dk/bliv-medlem/
Kontingentet er kr. 480,- årligt. VH Jørn

24.02 | 13:46

Mojn Jan !
Jeg ville bare høre dig om, hvad der skal til for at blive medlem af FDV ?

15.11 | 15:02

Hej Dot - vi har selv brugt filtrerede bær ovenpå f.eks. en nøddebund eller marengsbund men hvis der ikke har været sukker i sammen med bærrene, skal der nok blandes lidt i og toppes med is/flødeskum.

14.11 | 08:30

Jeg satte friske solbær og vodka over i juli, nu skal jeg filtrere og smage til. MEN jeg mangler en god opskrift til noget, jeg kan bruge bærrene til. Alm. marmeladeopskrift du'r ikke pgr.af vodka!

Del siden