Fra most til vin

I gæringsrummet holdes en temperatur på ca. 20 grader mens druemosten gærer.

Det ekstra godt isolerede lokale, opvarmes med en luft til luft varmepumpe, der styrer temperaturen i gæringsperioden.

I forbindelse med den store høst 2018 og den efterfølgende produktion af vinen, er der anskaffet nogle egetræsfade til lagring af udvalgte vine, der efter gæringen lagres nogle måneder inden flaskning.

Når hele processen er gennemført hen på foråret, kommes den færdige vin på flasker, hvor den lagres i en periode indtil den er drikkeklar.

Seneste kommentarer

24.02 | 19:26

Mojn Simon. Alle kan melde sig ind i FDV, så der er ikke nogle betingelser. Du kan bruge dette link: https://vinavl.dk/bliv-medlem/
Kontingentet er kr. 480,- årligt. VH Jørn

24.02 | 13:46

Mojn Jan !
Jeg ville bare høre dig om, hvad der skal til for at blive medlem af FDV ?

15.11 | 15:02

Hej Dot - vi har selv brugt filtrerede bær ovenpå f.eks. en nøddebund eller marengsbund men hvis der ikke har været sukker i sammen med bærrene, skal der nok blandes lidt i og toppes med is/flødeskum.

14.11 | 08:30

Jeg satte friske solbær og vodka over i juli, nu skal jeg filtrere og smage til. MEN jeg mangler en god opskrift til noget, jeg kan bruge bærrene til. Alm. marmeladeopskrift du'r ikke pgr.af vodka!

Del siden