Den færdige vin

Vinreoler til flasker af egen produktion. Kælderen har ingen dagslys og en konstant temperatur året rundt.

Vinreoler til flasker af egen produktion. Kælderen har ingen dagslys og en konstant temperatur året rundt.

Den første vin blev fremstillet i 2010 med et meget lille antal flasker rød- og rosévin.

2011 blev et rimeligt år med en lidt større produktion af rød-/rosévin og nogle få flasker hvidvin.

Det danske klima kan være en udfordring for vindyrkning i Danmark. Vi har taget udgangspunkt i, at man hvert 5. år ikke får nogen høst, men fra 2010 og til 2022 har vi kun haft 1 år uden høst og det skyldtes et massivt angreb af svampesygdomme, så alle druer måtte fjernes.

2018 og 2022 har indtil videre været de bedste år i vinmarken med et antal solskinstimer over middel, hvor druerne kunne opnå en god modenhed og den samlede høst slog alle rekorder.

Kommentarer

Nina

02.08.2018 17:48

Hej. Kan man "købe" sig til, at få lov til, at plukke nogen af jeres blade fra vinstokkene? Der kan nemlig laves mange gode madretter med disse.

Jørn Rørholm

03.08.2018 12:33

Hej Nina
Ja, du må gerne få nogle vinblade. Vi fjerner mange nye skud hver uge og det er sikkert også de bedste til madretter.
Jeg bor ikke selv i Fjelby, men kommer derud i næste uge. Mobil 40182279.

Sanne Agerskov Hansen

24.07.2016 18:22

Kan man komme og besøge jer?

Jørn Rørholm

25.07.2016 07:46

Hej Sanne. Ja det kan man. Skriv en SMS til 40182279 om evt. besøg, så vil jeg svare på den. Hilsen Jørn Rørholm

Seneste kommentarer

24.02 | 19:26

Mojn Simon. Alle kan melde sig ind i FDV, så der er ikke nogle betingelser. Du kan bruge dette link: https://vinavl.dk/bliv-medlem/
Kontingentet er kr. 480,- årligt. VH Jørn

24.02 | 13:46

Mojn Jan !
Jeg ville bare høre dig om, hvad der skal til for at blive medlem af FDV ?

15.11 | 15:02

Hej Dot - vi har selv brugt filtrerede bær ovenpå f.eks. en nøddebund eller marengsbund men hvis der ikke har været sukker i sammen med bærrene, skal der nok blandes lidt i og toppes med is/flødeskum.

14.11 | 08:30

Jeg satte friske solbær og vodka over i juli, nu skal jeg filtrere og smage til. MEN jeg mangler en god opskrift til noget, jeg kan bruge bærrene til. Alm. marmeladeopskrift du'r ikke pgr.af vodka!

Del siden