Fjelby Vineri, Fjelby 14, 6470 Sydals

De afstilkede druer skal hældes i den lille presse
De afstilkede druer skal hældes i den lille presse
Så er der gjort klar til vinsmagning
Så er der gjort klar til vinsmagning
Druemost klar til gæring
Druemost klar til gæring

Her er nogle billeder fra arbejdet i vineriet i gennem årene fra starten i Henning Larsens garage indtil nu i det færdige vineri i Fjelby.

Seneste kommentarer

24.02 | 19:26

Mojn Simon. Alle kan melde sig ind i FDV, så der er ikke nogle betingelser. Du kan bruge dette link: https://vinavl.dk/bliv-medlem/
Kontingentet er kr. 480,- årligt. VH Jørn

24.02 | 13:46

Mojn Jan !
Jeg ville bare høre dig om, hvad der skal til for at blive medlem af FDV ?

15.11 | 15:02

Hej Dot - vi har selv brugt filtrerede bær ovenpå f.eks. en nøddebund eller marengsbund men hvis der ikke har været sukker i sammen med bærrene, skal der nok blandes lidt i og toppes med is/flødeskum.

14.11 | 08:30

Jeg satte friske solbær og vodka over i juli, nu skal jeg filtrere og smage til. MEN jeg mangler en god opskrift til noget, jeg kan bruge bærrene til. Alm. marmeladeopskrift du'r ikke pgr.af vodka!

Del siden